Tiada lagi masalah pokok
cepat rosak dimakan ulat susah berbunga

Cara paling mudah dan berkesan untuk sihatkan tanaman anda yang rosak sepantas 37 Minit.
Spray-spray je , tanaman sihat dan segar tanpa ada kerosakan.

Ramai yang kata tanaman tak menjadi tu benda "NORMAL" sebab tangan takda "LUCK"

Tapi sebenarnya itu BUKAN PENYEBABNYA!

Anda mesti pernah mengalami masalah macam yang kami tunjuk ni kan?

Kalau "YA" , jangan risau. Kami ada solusi untuk masalah anda...

Memperkenalkan...

BAJA BIOFARM

Formulasi dari Prof Dr Salmah Binti Ismail yang menggunakan media Bakteria Bacillus dan telah dipaternkan untuk merawat pokok. Dengan kesan seawal 37 Minit sahaja , pokok yang rosak akan kembali segar semula.

Kenapa kena gunakan BAJA BIOFARM Ni?

Sesuai Untuk Semua Jenis Tumbuhan

Tak perlu tambah baja , terus boleh guna

Cepat & senang untuk digunakan pada tumbuhan

Bebas dari najis haiwan yang berbau

Tiada campuran bahan kimia yang berbahaya

Macam mana BAJA BIOFARM membantu dalam memberi kesan TERBAIK?

BAJA BIOFARM merupakan baja bio organik yang bebas dari najis haiwan. Ia diformulasikan oleh Saintis yang telah membuat kajian untuk memberikan kesan yang terbaik dan paling mudah dalam menjaga tanaman daripada terus rosak. Produk BAJA BIOFARM tidak perlu bancuh dan boleh digunakan terus pada pokok dengan mudah. Ia juga boleh digunakan oleh semua jenis tumbuhan.

Apa jenis penyakit pada tanaman yang BAJA BIOFARM ni boleh bantu untuk pulihkan?

Betul ke BAJA BIOFARM ni boleh bantu untuk rawat masalah penyakit pada tumbuhan?

Jom tengok tumbuhan yang telahpun sihat dirawat oleh BIOFARM ni

Bayar Bila Barang Sampai Di Tangan!
100% Bebas Risiko!

Dah tengok testimoni tanaman yang dah kembali sihat lepas gunakan BAJA BIOFARM?

Mesti korang tak sabar kan nak gunakan kat tanaman korang bagi lebih segar dan sihat?

Cukuplah anda pening dengan masalah tanaman anda rosak. Kami betul nak bantu tanaman korang supaya lebih sihat dan segar bugar!

Anda bertuah sebab kami sedang mengadakan promosi terhad sehingga jam 12 malam ini sahaja

Set Most Popular

Harga Asal RM195. Jimat RM59

RM195

5 Botol Booster Biofarm
RM139 SAHAJA

Anda akan dibawa ke laman tempahan dimana anda boleh pilih cara pembayaran melalui Cash on Delivery, Online Transfer FPX

Set Jimat

Harga Asal RM87. Jimat RM28

RM117

3 Botol Booster Biofarm
RM89 SAHAJA

Anda akan dibawa ke laman tempahan dimana anda boleh pilih cara pembayaran melalui Cash on Delivery, Online Transfer FPX

Set Basic

Harga Asal RM78. Jimat RM9

RM78

2 Botol Booster Biofarm
RM69 SAHAJA

Anda akan dibawa ke laman tempahan dimana anda boleh pilih cara pembayaran melalui Cash on Delivery, Online Transfer FPX